Η ευέλικτη λύση δύο τύπων μαγειρέματος: άμεσο, έμμεσο ή και τα δύο.
Η φωτιά μπορεί να ανάψει απευθείας στον βραστήρα μέσα στην κουζίνα, ή στην καύσιμη κάμερα από κάτω. Εισάγοντας μια σχάρα στην ίδια την κουζίνα, αποκτάται μια δεύτερη επιφάνεια για την ταυτόχρονη τοποθέτηση πολλών δίσκων.
Η φωτιά μπορεί επομένως να ανάψει απευθείας στην κουζίνα ή στην ξεχωριστή καύσιμη κάμερα ή ταυτόχρονα και στις δύο, ανάλογα με την προτίμηση, με το πλεονέκτημα ότι, στην τελευταία περίπτωση, η εστία διατηρείται πιο ζεστή για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Μαύρη βαμμένη κατασκευή – Διπλό σύστημα καύσης – Γυαλί στις πόρτες της κουζίνας και της καύσιμης κάμερας.
Σετ από φτυάρια και βάσεις φτυαριών και ανοξείδωτη επιφάνεια εργασίας στο πλάι.
Ακόμα και στο σπίτι, το μοντέλο RAME προσφέρει κομψότητα και στυλ.
Ακριβής και αποκλειστικός σχεδιασμός: με στρογγυλεμένο γυαλί πόρτας, επενδύσεις από χαλκό, που το κάνουν μοναδικό και αποκλειστικό. Ακόμα και οι σχισμές της καύσης εγκαταλείπουν την κλασική μορφή για να υιοθετήσουν μια νέα, με τον πιο καθαρό στυλ "φλόγα". Ένας ενσωματωμένος φούρνος που εκπλήσσει ευχάριστα με την ακρίβεια των λεπτομερειών, ακόμη και στους λαβές, τις μεντεσέδες, την κονσόλα οργάνων.
Οι ειδικοί της KASAG είναι ειδικοί στην κατασκευή μαγειρικών λέβητων και βιομηχανικών εγκαταστάσεων μαγειρέματος για την παραγωγή πρώτων υλών φρούτων, λαχανικών και σαλτσών. Οι συνολικές εγκαταστάσεις με λέβητα, ψυγείο, συμπυκνωτή, σωληνώσεις και βαλβίδες κατασκευάζονται σύμφωνα με τις σύγχρονες απαιτήσεις σε αποστειρωμένη εκτέλεση. Η αποφυγή της μόλυνσης του προϊόντος από μικροβιακή ή διασταυρούμενη μόλυνση μεταξύ των προϊόντων είναι κεντρικής σημασίας. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω βελτιστοποιημένου σχεδιασμού συσκευών, ειδικών σφραγίδων ολίσθησης και λειτουργικής εγκατάστασης CIP (Καθαρισμός Εντός Θέσης).
Προσαρμόζουμε κάθε φορά τις εγκαταστάσεις μας στις ανάγκες του πελάτη, κατασκευάζοντας του ατομικές ή αρθρωτές εγκαταστάσεις που πληρούν στο μέγιστο τις απαιτήσεις του.
Η CSI έχει αναπτύξει μια σειρά από σήραγγες υψηλής πυκνότητας R6 για την ωρίμανση χρωμάτων διαλύτη ή σκόνης σε ρολά από χάλυβα που λειτουργούν σε πολύ μεταβλητές ταχύτητες (από μερικά μέτρα το λεπτό έως πάνω από 50 μέτρα το λεπτό) για πάχη υποστρώματος από 0,2 έως 2 mm.
Για την παραγωγή πρώτης ύλης φρούτων, λαχανικών, μαρμελάδας, ζελέ και σαλτσών χρησιμοποιούνται οριζόντιοι ή κατακόρυφοι αναδευτήρες. Για την επίτευξη μέγιστης ποιότητας προϊόντος, οι αναδευτήρες είναι ένα κρίσιμο κριτήριο. Στοχεύουν σε ομοιογενή ανάμειξη και κατανομή θερμοκρασίας με τις χαμηλότερες δυνατές δυνάμεις κοπής στα κομμάτια του προϊόντος. Δεδομένου ότι αυτό σε συνδυασμό με ποιοτικά δοχεία διαδικασίας επιτρέπει επίσης σύντομες διαδικασίες, η KASAG έχει την ιδανική τεχνολογία αναδευτήρων για εσάς. Για τους οριζόντιους αναδευτήρες, η KASAG διαθέτει επίσης μια ειδική σφράγιση με δακτύλιο ολίσθησης, η οποία έχει αποδειχθεί εξαιρετική για χρόνια. Συνεχίζουμε να αναπτύσσουμε τους αναδευτήρες και τις σφραγίσεις δακτυλίων ολίσθησης μας για βέλτιστη ποιότητα προϊόντος και αδιάλειπτη λειτουργία.
Οι φρέσκοι μας σαλιγκάροι Helix Aspersa Muller έχουν κέλυφος με άκρη.
Συλλέγονται στο φυσικό τους περιβάλλον, επιλέγονται και πιστοποιούνται για να διασφαλίσουν την ποιότητα και τη φρεσκάδα τους. Τους αποθηκεύουμε σε ελεγχόμενη θερμοκρασία για να διατηρήσουμε τη διάρκεια ζωής τους.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΠΩΛΗΣΗΣ
100% φυσικοί σαλιγκάροι, ξηροί, καθαροί και καθαρισμένοι, έτοιμοι προς κατανάλωση
Περίοδος διαθεσιμότητας: διαθέσιμοι όλο το χρόνο
Συσκευασμένοι σε σακούλες των 4, 5 και 10 κιλών καθαρού βάρους.
Βάρη: 8-10 γρ. (μικρός βαθμός), 10-12 γρ. (μεσαίος βαθμός)
Διαθέσιμοι επίσης για εκτροφή.
Αποστολές σε παλέτες σε όλη την Ιταλία και την Ευρώπη σε ψυχόμενη θερμοκρασία.
Ελάχιστη παραγγελία 800 κιλών.
Η δάφνη είναι ένα αρωματικό βότανο με πολύ ευωδιαστά σκούρα πράσινα φύλλα.
Χρησιμοποιείται στην κουζίνα για να δώσει γεύση σε κρέας και ψάρι, και επεξεργάζεται με αλκοόλ για να δημιουργήσει ένα αρωματικό λικέρ με πεπτικές και διεγερτικές ιδιότητες.
Διατίθεται σε συσκευασία ή πολυστυρένιο διαφόρων βαρών.
Η CSI αναπτύσσει επίσης πιο συμπαγή συστήματα που μπορούν να περιοριστούν σε ένα ή μερικά πάνελ ή μονάδες IR, προκειμένου να ενισχύσουν υπάρχουσες θερμοκοιτίδες (αύξηση ρυθμών, συγκεκριμένα κρύα σημεία, βελτίωση καμπυλών θερμοκρασίας). Τα στοιχεία υπέρυθρης ακτινοβολίας μπορούν να τοποθετηθούν πριν από τις υπάρχουσες θερμοκοιτίδες, σε θάλαμο εισόδου ή ακόμη και μέσα στην ίδια τη θερμοκοιτίδα. Όπως και οι μεγαλύτερες εγκαταστάσεις που περιγράφηκαν παραπάνω, τα πάνελ IR μπορούν να προσφέρουν πολύ ποικιλόμορφες πυκνότητες ισχύος σε ένα ευρύ φάσμα μηκών κύματος.
Ο θερμαντήρας μαρμελάδας KASAG χρησιμοποιείται σε βιομηχανικές γραμμές ψησίματος για την παρασκευή μαρμελάδας και ζελέ. Η μαρμελάδα ή το ζελέ μεταφέρεται μέσω αντλίας σε θερμαινόμενες σκληρές σωληνώσεις. Στατικοί αναμικτήρες εξασφαλίζουν εξαιρετική μεταφορά θερμότητας και πολύ σύντομους χρόνους διαδικασίας.
Συσκευή θέρμανσης για σοκολάτα
Η συσκευή θέρμανσης KASAG χρησιμοποιείται για τη θέρμανση, την ψύξη, τη διατήρηση της ομοιογένειας της σοκολάτας και για τη βελτιστοποίηση των διαδικασιών παραγωγής που περιλαμβάνουν σοκολάτα.